Tapahtumat

Fokus ry pyrkii järjestämään mahdollisimman laadukkaita, monipuolisia ja lämminhenkisiä tapahtumia, joiden tarkoituksena on tuottaa yhteisöllisyyden tunnetta ja mielekästä sisältöä jäsenistölle. Fokus ry pyrkii pitämään tapahtumatarjonnan mahdollisimman poikkitieteellisenä kuitenkaan Fokuksen ikiomia tapahtumia unohtamatta!

Fokus ry:n järjestämät tapahtumat pyritään järjestämään niin, että kynnys osallistumiselle olisi mahdollisimman pieni. Tämä tarkoittaa sitä, että osallistumismaksut pyritään pitämään aina niin alhaisena kuin mahdollista eikä tapahtumista peritä turhia maksuja. Esimerkiksi järjestämillemme sitseille teemoja mietittäessä mietimme myös sitä, että teema on sellainen, että sen mukaan pukeutuminen onnistuu pienemmälläkin budjetilla. Kuitenkin niin, että ne ketkä haluavat panostaa enemmän voivat sen tehdä ja ovat yhtä tervetulleita.

IMG_4211.jpg
IMG_4203.jpg

Huolimatta tavoitteistamme ja kovista pyrkimyksistämme tehdä Fokus ry:n tapahtumista niin hyviä kuin mahdollista, niin tapahtumatarjonta ei ole kuitenkaan koskaan täydellistä ja ilman jäsenistön apua siihen on mahdotonta päästä! Tapahtumavastaavat ja myös muut tapahtumia tekevät (liikunta-, kulttuuri –ja sosiaalipoliittinen vastaava) ottavat todella mielellään ehdotuksia vastaan niin kokonaisten tapahtumien kuin myös esimerkiksi tapahtumien sisällön ja vaikka teemojen osalta! Paras tapa tähän on lähestyä kyseisiä henkilöitä henkilökohtaisesti!

Toivottavasti näemme sinut ja monet ystäväsi jatkossa runsaslukuisena niin omissa kuin myös poikkitieteellisissä tapahtumissamme!

3.jpg
Fokus ry 43. vuosijuhlat kuva © Saara Huopalainen & Kerttuli Karels

Fokus ry 43. vuosijuhlat kuva © Saara Huopalainen & Kerttuli Karels

Fokus ry 40. vuosijuhlat kuva © Jyri Kiuru

Fokus ry 40. vuosijuhlat kuva © Jyri Kiuru