YFI:N TUTORIT 2017

Yhteiskuntatieteiden ja filosofian kandidaatti- ja maisteriohjelma

 
_MG_9900-1.jpg

Veera Rahikainen

Heippa! Olen Veera, yksi kolmesta Veerasta ja myös teidän tuleva tutorinne. Aloitan syksyllä toisen vuoden opiskelut yhteiskuntatieteiden parissa, opintosuuntanani on yhteiskuntapolitiikka. Ikää minulta löytyy 22-vuotta ja alun perin olen kotoisin Mikkelistä. Oma fuksivuoteni oli yksi elämäni parhaista vuosista tähän mennessä ja tutorina haluankin taata teille fukseille mukavan opiskelujen alun.

Kampuksella pyörimisen lisäksi minut voi useimmiten löytää tutkimasta uusia lenkkipolkuja kera karvaisen nelijalkaisen. Tämän lisäksi vapaa-aikaani rikastuttavat erilaiset opiskelijatapahtumat, valokuvaus sekä musiikin kuuntelu. Ystävien kanssa tulee myös vietettyä paljon aikaa. Olenkin viihtynyt Jyväskylässä paremmin kuin hyvin!

Jos mieleen juolahtaa joku kysymys kesän aikana, niin minuun voi ottaa yhteyttä Facebookissa tai sähköpostitse veera.e.rahikainen@student.jyu.fi.

486c7937-9ef5-41de-a599-f3a73f761fd9.JPG

laura metsävirta

Moikka, ja tervetuloa YFI:lle!

Olen Laura, 26-vuotias yhteiskuntatieteiden opiskelija, ja tänä syksynä toimin yhtenä YFI:n tutoreista. Opiskeluni on keskittynyt vahvasti politiikkaan, yhteiskuntapolitiikkaan ja taloustieteeseen. Mikäli sinulla on näitä oppiaineita koskevia kysymyksiä, kysy rohkeasti! 

Olen alun perin kotoisin Oulusta, Jyväskylässä olen asunut nyt vuoden verran. Tasamaan tallaajana Jyväskylän jatkuvien ylämäkien paljous tuli minulle shokkina, mutta nyt jo asiaa hieman sulatelleena alan olla sinut asian kanssa. 

Jyväskylä on loistava opiskelukaupunki, joka antoi minulle yhden elämäni ikimuistoisimmista vuosista. Jatketaan samaan malliin tekemällä tulevasta lukuvuodesta yhtä ikimuistoinen. 

IMG-20180508-WA0023.jpg

Ella Nieminen

Moikka!

Mun nimi on Ella ja olen tulevan syksyn yksi uusista YFI-laitoksen tutoreista. Olen 24-vuotias pian toista vuotta aloittava sosiologiaan suuntautunut opiskelija. Alun perin olen Tampereelta kotoisin, mutta vuoden Jyväskylässä asuneena olen kyllä tännekin hyvin sopeutunut ja uskon, että me kaikki tutorit saadaan teidät kaikki fuksitkin tähän hyvin tykästymään ☺

Huomasin, omana fuksisyksynä, että tutoreista oli todella paljon apua yliopistomaailmaan sopeutumisessa ja koin heidän tehtävän tärkeäksi, joten päätin itsekin hakeutua myös tutoriksi. Odotan innolla kaikkiin uusiin opiskelijoihin tutustumista!