YHTEISKUNTATIETEIDEN JA FILOSOFIAN KANDIDAATTI- JA MAISTERIOHJELMA

 
 
_MG_9900-1.jpg

VEERA RAHIKAINEN

Heippa! Olen Veera, yksi kolmesta Veerasta ja myös teidän tuleva tutorinne. Aloitan syksyllä toisen vuoden opiskelut yhteiskuntatieteiden parissa, opintosuuntanani on yhteiskuntapolitiikka. Ikää minulta löytyy 22-vuotta ja alun perin olen kotoisin Mikkelistä. Oma fuksivuoteni oli yksi elämäni parhaista vuosista tähän mennessä ja tutorina haluankin taata teille fukseille mukavan opiskelujen alun.

Kampuksella pyörimisen lisäksi minut voi useimmiten löytää tutkimasta uusia lenkkipolkuja kera karvaisen nelijalkaisen. Tämän lisäksi vapaa-aikaani rikastuttavat erilaiset opiskelijatapahtumat, valokuvaus sekä musiikin kuuntelu. Ystävien kanssa tulee myös vietettyä paljon aikaa. Olenkin viihtynyt Jyväskylässä paremmin kuin hyvin!

Jos mieleen juolahtaa joku kysymys kesän aikana, niin minuun voi ottaa yhteyttä Facebookissa tai sähköpostitse veera.e.rahikainen@student.jyu.fi.


VEERA MUSTONEN

Moikka! 

Olen Veera 20 vuotta ja toimin tulevien fuksien tutorina, josta olen todella innoissani. Oma fuksivuoteni on ollut elämäni parasta aikaa, joten toivotankin jo nyt paljon onnea tuleville fukseille mahtavasta opiskelupaikasta. Aloitan syksyllä toisen vuoteni yhteiskuntatieteiden ja filosofian-opetusohjelman opiskelijana. Vaikka emme valitse pääaineita, oma kiinnostukseni on suuntautunut yhteiskuntapolitiikkaan.

Muutin Jyväskylään Kiteeltä, Itä-Suomesta ja olen viihtynyt täällä paremmin kuin hyvin. Vapaa-ajallani tykkään harrastaa monenlaista urheilua. Erityisesti crossfit, lenkkeily ja lumilautailu ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aikani kuluu myös kirjoja lukien ja hyvästä ruoasta nauttien. 

Minuun voit ottaa rohkeasti yhteyttä facebookissa tai sähköpostitse asiassa kuin asiassa veera.i.a.mustonen@student.jyu.fi.

tutor kuva .jpeg

486c7937-9ef5-41de-a599-f3a73f761fd9.JPG

LAURA METSÄVIRTA

Moikka, ja tervetuloa YFI:lle!

Olen Laura, 26-vuotias yhteiskuntatieteiden opiskelija, ja tänä syksynä toimin yhtenä YFI:n tutoreista. Opiskeluni on keskittynyt vahvasti politiikkaan, yhteiskuntapolitiikkaan ja taloustieteeseen. Mikäli sinulla on näitä oppiaineita koskevia kysymyksiä, kysy rohkeasti! 

Olen alun perin kotoisin Oulusta, Jyväskylässä olen asunut nyt vuoden verran. Tasamaan tallaajana Jyväskylän jatkuvien ylämäkien paljous tuli minulle shokkina, mutta nyt jo asiaa hieman sulatelleena alan olla sinut asian kanssa. 

Jyväskylä on loistava opiskelukaupunki, joka antoi minulle yhden elämäni ikimuistoisimmista vuosista. Jatketaan samaan malliin tekemällä tulevasta lukuvuodesta yhtä ikimuistoinen. 


CHRISTIAN KIVIRANTA

Heipähei! Nimeni on Christian ja olen kotoisin Kuopiosta. Toimin tämän vuoden ajan Fokuksen ympäristövastaavana ja syksyllä uusien opiskelijoiden tutorina. Opiskelu YFI- laitoksella on ollut oikein mukavaa ja onkin mahtavaa päästä tutustuttamaan uudet fuksit yliopistoelämään. Itse olen kiinnostunut erityisesti politiikan opiskelusta ja kestävän kehityksen kursseista. Vapaa- ajalla tykkään harrastaa kehonpainotreeniä ja syvällisten asioiden ajattelua. Jos Sinulle tulee kysyttävää opiskeluiden aloittamiseen liittyvissä kysymyksissä, niin voit laittaa minulle viestiä sähköpostiini christian.e.s.kiviranta@student.jyu. Nähdään syksyllä!

imageprofiili.jpeg

IMG-20180508-WA0023.jpg

ELLA NIEMINEN

Moikka!

Mun nimi on Ella ja olen tulevan syksyn yksi uusista YFI-laitoksen tutoreista. Olen 24-vuotias pian toista vuotta aloittava sosiologiaan suuntautunut opiskelija. Alun perin olen Tampereelta kotoisin, mutta vuoden Jyväskylässä asuneena olen kyllä tännekin hyvin sopeutunut ja uskon, että me kaikki tutorit saadaan teidät kaikki fuksitkin tähän hyvin tykästymään ☺

Huomasin, omana fuksisyksynä, että tutoreista oli todella paljon apua yliopistomaailmaan sopeutumisessa ja koin heidän tehtävän tärkeäksi, joten päätin itsekin hakeutua myös tutoriksi. Odotan innolla kaikkiin uusiin opiskelijoihin tutustumista!


NETTE LEHTONEN

Täs Nette, moro! Mun opiskelijaura starttasi, kun isosisko kutsui mut huikeisiin opiskelijatapahtumiin Turkuun. Itse pääsin suorittamaan noppia viime syksynä saatuani opiskelupaikan Jyväskylästä. Kaupunki oli entuudestaan tuntematon mutta odotin innolla muuttoa kotoa Hämeenlinnasta. Nyt koluttuani useimmat luontopolut ja keskustan aktiviteetit niin päivä- kuin yöaikaankin, voin kutsua Jyväskylää huippupaikaksi asua!

Feel free to message me, nelileht@student.jyu.fi.

nette.jpg

YHTEISKUNTATIETEIDEN JA FILOSOFIAN MAISTERIOHJELMA

 
Jonnan tutorkuva.jpg

JONNA LAPPALAINEN

Moikka! 

Olen Jonna, 24-vuotias yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksen maisterivaiheen opiskelijoiden tutor. Fuksitkin saa tarpeen vaatiessa vetää hihasta! Opiskelen nyt neljättä vuotta pääaineena sosiologiaa ja omat intressini ovat tarkemmin koulutussosiologiassa. Vapaa-aika kuluu pitkälti treeneissä ja ulkoillessa. Olen kesän aikana harjoittelussa Jyväskylässä, joten jos tulee kysyttäviä voit olla jo kesällä yhteyksissä jonna.m.h.lappalainen@student.jyu.fi tai lisäillä vaikka Facebook-kaveriksi!

Terkuin, Jonna


SOSIAALITYÖN KANDIDAATTI- JA
MAISTERIOHJELMA

 

NOORA KOSKELA

Hei! Olen Noora Koskela ja toinen sosiaalityön tutoreista! Aloitan syksyllä toisen opiskeluvuoteni täällä Jyväskylässä ja olen tykännyt todella paljon tästä kaupungista ja sosiaalityön opinnoistani. Odotankin innolla, että pääsen syksyllä auttamaan uudet fuksit mukaan yliopiston maailmaan ja tutustumaan teihin kaikkiin. Jyväskylään muutin Karstulasta ja täytän kesällä 20 vuotta. Vapaa-ajallani tykkään urheilla yliopiston ryhmäliikuntatunneilla, viettää aikaa ystävieni kanssa, lukea tai lähteä vaikka kävelemään Jyväsjärven rantoja kuunnellen hyvää musiikkia.

Tutorina aion pitää huolen, että jokaisella tulisi olemaan mukava fuksivuosi ja olla tukena opintojen aloittamisessa! Jos sinulla tulee jotain kysyttävää niin tule rohkeasti juttelemaan tai laita sähköpostia osoitteeseen nooemiko@student.jyu.fi!

WhatsApp Image 2018-05-08 at 20.25.23 (1).jpeg

IMG-20180508-WA0014.jpg

VEERA IKONEN

Moikka fuksit ja kaikki muutkin YFI:läiset!

Olen Veera ja aloittelen syksyllä kolmatta vuotta sosiaalityön oppiaineen parissa. Onpa aika kulunut nopeasti! Vielä on tuoreena muistissa oma fuksisyksy ja muutto Keravan perukoilta tänne sykkivään Keski-Suomen sydämeen. 

Sosiaalityössä minua kiinnostaa erityiesti periytyvän köyhyyden kysymykset sekä päihdehuolto. Olen tykännyt opinnoista kovasti täällä Jyväskylän Yliopistossa. Opiskelun lomassa tykkään lenkkeillä ja näprätä käsitöiden parissa. Luova kokkailu on myös erikoisalaani.

Sain kunnian toimia ensi syksynä tutorina, mitä odotankin jo innolla. Tuleville fukseille vielä lämpimät onnittelut mahtavasta opiskelupaikasta! Nähdään syksyllä, ihanaa päästä tutustumaan teistä jokaiseen!