Jäsenedut

Fokuksen jäsenenä saat opiskelijakorttiisi tarran, jolla saa seuraavia etuuksia:

Street Food Bar Taikuri

Taikuri tarjoaa fokuslaisille -15% alennuksen tuotteistaan (ei sis. alkoholituotteita) sekä 0,33l kokoisen Karhu-oluen hintaan 3,50€. Jäsenyys todistetaan fokustarralla.
 

Karaoke Bar Helmi

Helmessä fokuksen jäsenille on voimassa happy hour -hinnaston mukaiset hinnat klo 22.00 asti niin arkena kuin viikonloppunakin. Helmen karaokekabinetin vuokraus arkipäivisin onnistuu 50 euron hintaan.
 

WayOut Jyväskylä

WayOut tarjoaa fokuslaisille viiden (5) euron henkilöalennuksen arkipeleistä maanantaista torstaihin. Alennuksen saat näyttämällä fokustarraa.
 

Teerenpeli Jyväskylä

Fokuksen jäsenille on jatkuvasti voimassa seuraavat tarjoukset: 0,4l hanalagerit Onnenpekka, Laiskajaakko ja Luomuleevi 5e, sekä 0,3l hanasiiderit Lempiomena, -mustikka ja -puolukka samaiseen hintaan. Tarjolla myös vaihtuvia sesonkietuja!

Ruohonjuuri Jyväskylä 

Ruohonjuuri tarjoaa fokuslaisille kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen. Jäsenyys todistetaan kassalla fokustarraa näyttämällä. 

Pasargad

Pasargadista fokuslaisille kaikista tuotteista -10% alennus fokustarraa näyttämällä. 
 
Passion Food & Bar

Fokustarraa näyttämällä Fokus-drinkki 4e, talon viinipullo su-to 13e, brunssit -10% alennus sekä à la carte-annokset -10%.

Diiple

Diiple tarjoaa jäsenillemme -40 % alennuksen tuotteistaan koodilla "Fokus18"! Koodi on voimassa 31.12.2018 saakka ja se on käytettävissä kerran asiakasta kohden.Etuuksien muuttuessa päivitämme listaa!