Hallitus 2018

 
 
Nimetön suunn.malli (2).png

vilma viitasaari - puheenjohtaja

Moi! Olen Vilma, 23-vuotias ja Jyväskylään muuttanut Seinäjoelta. Olen sosiaalityön toisen vuoden opiskelija ja hallituksessa mukana myös toista vuotta. Tänä vuonna toimin Fokuksen puheenjohtajana, jolloin tärkeimmät tehtäväni ovat organisoida, valvoa ja kehittää toimintaamme yhdessä hallintotiimin ja hallituksen kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää soittamasta viulua, lenkiltä tai kavereiden kanssa hengailemasta. Innostun myös usein ja monista asioista.

Jos on mielen päällä mitä tahansa palautetta, kysymyksiä tai ehdotuksia koskien Fokuksen toimintaa, laita rohkeasti sähköpostia osoitteeseen fokus.puheenjohtaja@gmail.com, tai tule juttelemaan yliopistolla!:)

 

vera kauppinen - varapuheenjohtaja

Hei! Olen Vera, Varkaudesta kotoisin mutta kovin kortepohjalaistunut yhteiskuntapolitiikan toisen vuoden opiskelija. Koulu ja työt vievät paljon aikaa, mutta vähäisen vapaa-aikani tykkään kuluttaa matkustellen, kuntosalilla ja erilaisissa vapaaehtoishommissa.

Olen toista vuotta mukana Fokuksen hallituksessa, tänä vuonna varapuheenjohtajan pestissä. Varapuheenjohtajana toimin ennen kaikkea hallintotiimin jäsenenä. Lisäksi tehtäväni on olla puheenjohtajan apuna ja muiden hallituslaisten tukena milloin missäkin.

On mielessäsi mitä vain ainejärjestöömme tai opiskeluun liittyvää, haluat antaa palautetta tai et tiedä kehen ottaa yhteyttä, tule rohkeasti nappaamaan hihasta tai laita sähköpostia vera.kauppinen@hotmail.com!

Nimetön suunn.malli (4).png
 
Nimetön suunn.malli (5).png

oona tenkanen - sihteeri

Hei vaan! Olen Oona, ensimmäisen vuoden opiskelija uudistuneessa yhteiskuntatieteiden ja filosofian kandiohjelmassa, opintosuunnaksi valikoituu näillä näkymin sosiologia.  Toimin Fokuksen sihteerinä eli pestiini kuuluu kokousjärjestelyt sekä pöytäkirjan pitäminen kokouksissa.

Vapaa-ajallani minut vetää usein Helsinkiin partioharrastukseni, lisäksi sydäntäni lähellä on musiikki niin laulamisen, tanssin kuin ihan vain kuuntelemisenkin muodossa. 

Muhun voi ottaa yhteyttä meilitse (oona.a.e.tenkanen@student.jyu.fi) tai Facebookissa. Kampuksilla ja kaduillakin saa tulla jutustelemaan, jos siltä tuntuu.

roosa jukola - talousvastaava

Hejsan kettukansa! Olen Roosa, ja opiskelen Jyväskylässä ensimmäistä vuotta, pääaineenani sosiaalityö. Näin ollen hallituskauteni Fokuksessa on myös ensimmäinen ja odotan tulevaa vuotta erittäin innolla.
Toimin Fokuksen talousvastaavana, joten vastaan yhdistyksemme taloudenhoidosta, kirjanpidosta ja budjetin seurannasta. Toimenkuvaani kuuluu myös kassaliikenteen ylläpito sekä myynti- ja ostoreskontra. Talousvastaavana saan nähdä monipuolisesti Fokuksen toimintaa ja olla osana huippuporukkaa. Hallitustoimintaan minut veti mukaan avoin ja energinen ilmapiiri, lämmin vastaanotto fuksisyksynä, monipuoliset tapahtumat ja halu päästä tekemään Fokuksesta vielä nykyistäkin parempi ja palvelevampi meille jokaiselle.

Edeltäjääni lainaten, jos kaipaat kulukorvauslappuja, sössit sitsien maksamisen tai jos sinulla on mitään talouteen (tai muuhun) liittyvää asiaa, niin laitathan rohkeasti sähköpostia osoitteeseen fokus.talous@gmail.com tai ota yhteyttä Facebookissa. Jos törmätään yliopistolla, Fokuksen tapahtumissa, kaupungilla tai vaikka lenkkipolulla, tuu juttelemaan!

Nimetön suunn.malli (36).png
 
Nimetön suunn.malli (34).png

antti ollikainen - yritys- ja ulkosuhdevastaava

Moikka moi! Olen Antti, toisen vuoden yhteiskuntapolitiikan opiskelija ja tulen Mikkelistä. Tämä vuosi on minulle toinen hallituksessa, joten olen jo kokenut kettu Fokuksen toiminnassa. Ainejärjestötoiminnan lisäksi pidän paljon liikkumisesta ja yleisestä heilumisesta. Erityisesti jalkapallo ja kuntosali ovat sydäntäni lähellä.

Toimin tänä vuonna hallituksessa yritys- ja ulkosuhdevastaavana. Tehtäväni on siis huolehtia Fokuksen yhteistyöstä niin yritysten, kuin muidenkin kaupallisten ja ei-kaupallisten tahojen kanssa. Sähköpostien naputtelun ja tapaamisten tavoitteena on löytää ja järjestää yhteistyötä, joka on kettukansalle eli jäsenillemme mahdollisimman hyödyllistä ja hedelmällistä. Eli jos sinua askarruttaa Fokuksen yhteistyökuviot, tai sinulla on ideoita tai palautetta yhteistyön kehittämiseen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Minut löytää punttisalin lisäksi todennäköisimmin kaikenlaisista opiskelijariennoista tai kampukselta pyörimässä kahvikupponen kädessä. Olen tavoitettavissa myös erinäisissä someissa ja sähköpostista antti.ollikainen@hotmail.fi.

 

nelli nora - viestintävastaava

Moikka! Oon Nelli Nora, yhteiskuntapolitiikan toisen vuoden opiskelija ja Fokuksen hallituksessa mukana nyt ensimmäistä kertaa. Toimin viestintävastaavana eli käytännössä yritän pitää jäsenistön kartalla kaikesta mitä tapahtuu – moderoin sähköpostilistaa, kirjoitan kuukausitiedotetta ja päivittelen nettisivuja eri somekanavien lisäksi. En tee tätä kuitenkaan yksin, vaan Fokuksen viestintää pyöritän yhdessä meidän loistavan viestintätiimin kanssa!    

Oon yleensä aina menossa jossakin, mutta silloin kun en juokse tapahtumissa tai luuhaa yliopiston kampuksella niin tykkään kuluttaa aikaani mm. pitkien metsälenkkien merkeissä mun koiran kanssa,        valokuvauksen, kuvankäsittelyn sekä lukemisen parissa.                       

Jos tuntuu, että Fokuksen tiedotus takkuaa, sulla olisi jotain ideoita tai ihan muuten vaan asiaa, niin tuu ihmeessä juttelemaan tai laita sähköpostia osoitteeseen nelli.j.nora@student.jyu.fi!

Nimetön suunn.malli (49).png
Nimetön suunn.malli (2).png

anniina horto - Yhteiskuntapolitiikan koulutuspoliittinen vastaava

Ihana kettukansa! Olen Anniina Horto, yhteiskuntapolitiikan koulutuspoliittinen vastaava. Tulen pieneltä kainuulaiselta paikkakunnalta nimeltään Paltamo, jossa toimin myös kunnanhallituksen varajäsenenä.  Vapaa-aikani kuluukin pitkälti luottamustehtäviä hoitaen, mutta ajoittain voitte löytää minut myös eräästä jyväskyläläisestä ravitsemusliikkeestä. Lähellä sydäntäni ovat kissat, politiikka, Oulun Kärpät sekä Suomen luonto. Yhteyttä minuun voitte ottaa Facebookissa tai sähköpostilla anamsoho@student.jyu.fi. Tuumaillaan ihmeessä myös Fokuksen runsaslukuisissa tapahtumissa!

 

viivi kaikkonen -Sosiologian koulutuspoliittinen vastaava

Moro! Minä olen Kaikkosen Viivi, sosiologian kolmannen vuoden opiskelija ja toimin sosiologian kopona Fokuksessa vuoden 2018. Olen kotoisin Tampereelta ja vähän myös Oulusta. Lemppariasioitani ovat muun muassa kahvi, koirat, kyykkä, Netflix-maratoonit ja joskus jooga. Sekä tietysti järjestötoiminta! Sosiologian kopo-vastaavan hommat kulkevat käsi kädessä toisen pestini kanssa: toimin tämän vuoden JYYn opinto- ja tiedevaliokunnan puheenjohtajana.

Koulutuspoliittisen vastaavan tärkeimpänä tehtävänä on toimia linkkinä opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä. Tavoitteena on varmistaa, että opiskelijoiden ääni tulee kuulluksi sekä varmistaa, että opiskelijat ovat tietoisia heitä koskevista asioista. Eli jos jokin mättää opinnoissa tai muussa (tai on tosi hyvin), ota rohkeasti minuun yhteyttä! Selvitetään ja korjataan asia.

Minuun saa yhteyden facebookissa tai sähköpostilla viivi.h.kaikkonen(at)student.jyu.fi. Minut löytää myös vaihtoehtoisista kanavista kuten Instagram: viivimaybemachine, Twitter: @viivikaikkonen ja Snapchat viimaybemachine

Nimetön suunn.malli (10).png
 
Nimetön suunn.malli (11).png

elli jutila - Sosiaalityön koulutuspoliittinen vastaava

Hei kaikki! Olen Elli ja sosiaalityön toisen vuoden opiskelija. Kotoisin olen Seinäjoelta ja Jyväskylässä olen viihtynyt jo useamman vuoden. Vapaa-ajallani vietän aikaa kavereiden kanssa ja matkustelen aina mahdollisuuden tullen. Toimin ensimmäistä vuotta Fokuksen hallituksessa ja hoidan sosiaalityön oppiaineen koulutuspoliittisia asioita. Kopona minun tehtäväni on edustaa teitä opiskelijoita henkilökunnan kokouksissa ja myös kertoa henkilökunnan terveisiä kokouksista teille. Jos teillä on mitä vaan kysymyksiä tai ongelmia koulutuspoliittisissa asioissa, ota rohkeasti yhteyttä, niin lähden ajamaan asioita eteenpäin! Parhaiten minut tavoittaa Facebookista tai sähköpostilla elaljuti@student.jyu.fi. Ja totta kai yliopistollakin saa tulla juttelemaan, nähdään siis kampuksella!

venla isomäki - Sosiaalipoliittinen vastaava

Moi! Olen Venla ja toimin Fokus ry:n sosiaalipoliittisena vastaavana. Olen yhteiskuntatieteiden ja filosofian kandiohjelman ensimmäisestä fuksierästä. Suunnitelmissani on tulevaisuudessa keskittyä yhteiskuntapolitiikkaan. Musiikki, kahvi ja kirjat auttavat pitämään mun mielen vireänä.

Sosiaalipoliittisena vastaavana mun tehtäväni on huolehtia koko kettukansan hyvinvoinnista yhdessä hyvinvointitiimin kanssa. Vastuullani on myös alkoholittomien tapahtumien, kuten lautapeli- ja leffailtojen, järjestäminen. Ideoita ja toiveita otetaan vastaan!
Jos vastaan tulee kysymyksiä toimeentulosta tai asumisesta, muhun voi ottaa luottamuksellisesti yhteyttä. Jos kohtaat ongelmia esteettömyyteen, terveyteen, hyvinvointiin, häirintään tai kiusaamiseen liittyen, niin laita rohkeasti viestiä! Palloilen eniten Seminaarinmäellä, jossa voit kohdatessasi tulla aina juttelemaan. Yhdeyden muhun saa helpoiten sähköpostilla vevaisom@jyu.student.fi tai ihan vaan viestillä Facebookissa. 

Nimetön suunn.malli (35).png
 
Nimetön suunn.malli (14).png

teemu salmi - tapahtumavastaava

Terve! Olen Teemu ja olen yksi Fokus ry:n kolmesta tapahtumavastaavasta (tai tuttavallisemmin tapsasta). Olen ensimmäisen vuoden YFI:n opiskelija ja aion suuntautua yhteiskuntapolitiikan opintoihin. Olen kotoisin Pälkäneeltä (kaukana kaikesta) ja pidän valtavan paljon liikkumisesta. Erityisesti koripallo on minulle tärkeää. 

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumiin liittyen niin ota ihmeessä yhteyttä. Minut tavoittaa parhaiten Facebookista tai sähköpostilla teemu.salmi1@gmail.com. Mikäli sinulle tulee tapahtumaideoita, niin heitä ihmeessä ideaa tänne päin. Tapahtumaehdotuksia otamme vastaan enemmän kuin mielellämme!

 

sera heikkilä - tapahtumavastaava

Moikka! Olen Sera Heikkilä, 21-vuotias sosiologian toisen vuoden opiskelija ja teidän rakkaan kettukansan tapahtumavastaava jo toista vuotta. Olen Helsingistä kotoisin, mutta Jyväskylään olen kotiutunut paremmin kuin hyvin viimeisen kahden vuoden aikana. 

Kun en ole pohtimassa uusia huikeita tapahtumakonsepteja, olen todennäköisesti hengaamassa joko kirjastolla tai Ruthilla kavereiden kesken, crossfit treeneissä, tai kotona Netflixin tai maalauksen parissa. Fokus yhteisönä on mulle erityisen tärkeä ja lähellä sydäntä. Fokus on mulle kuin toinen koti ja täältä olenkin löytänyt paljon rakkaita ystäviä myös oman pääaineen ja vuosikurssin ulkopuolelta. Tuu säkin mukaan! 

Jos sulla on tapahtumaideoita, kysyttävää maan ja taivaan väliltä tai muuten vaan kaipaat kuuntelevaa korvaa mut voi tavoittaa facebookin kautta, sähärillä seraheikkila@msn.com tai ihka oikeassa elämässä kampuksella, tuu vetää hihasta!

Nimetön suunn.malli (15).png
Nimetön suunn.malli (16).png

kaarina korpisaari - tapahtumavastaava

Moro! Olen 23-vuotias, nimeltäni Kaarina ja yksi yhteiskuntatieteiden ja filosofian-opetusohjelman esikoisfukseista. Tänä vuonna toimin Fokuksen yhtenä tapahtumavastaavista ja 3miovastaavana. Itse olen aina koulun ulkopuolisessa elämässä keskittynyt lähinnä urheiluun, matkusteluun ja ystäviin, mutta nyt vahingon kautta päädyin järjestötoiminnan syövereihin. Ilokseni olen kuitenkin huomannut olevani enemmän kuin innoissani tapahtumavastaavan pestistä Fokuksessa ja valmis järkkäämään kettukansalle huiseja pirskeitä chillailusta krebaukseen ja kaikkea siltä väliltä!

Mikäli sinulla on toiveita Fokuksen omia tapahtumia tai 3mioita koskien niin nykäiskää hihasta tai mailatkaa osoitteeseen: kaarina.i.m.korpisaari@student.jyu.fi. Kaikenlainen palaute on aina tervetullutta ja auttaa meitä tapsoja ja tapahtumatiimiä tulevien tapahtumien järkkäämisessä. Rohkeasti siis vaan puheille, jos jokin asia vaatii mielestäsi viilausta!


toimihenkilöt

 

roope nieminen - kulttuurivastaava

Moi! Olen Roope ja ensimmäistä vuotta opiskelen täällä yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitoksella yhteiskuntapolitiikan opintosuunta suurimpana mielenkiinnon kohteena. Järjestötoiminta ja alkoholittomien tapahtumien järjestäminen kiinnostaa, joten ajattelin lähteä kokeilemaan miltä tämä kulttuurivastaavana toimiminen vaikuttaa.

Kulttuurivastaavana tarkoituksenani olisi tuoda hieman vaihtelua opiskelun parissa puurtamiseen ja bilettämiseen. Oli kyse sitten baletista, teatteri- ja museoretkistä, tai jostain enemmän populaarikulttuuriin suuntautuvasta, niin vaihtoehtoja kyllä löytyy! Pyrin parhaani mukaan pysymään kartalla erilaisista kulttuuritapahtumista osallistumalla esimerkiksi JYY:n kulttuurivaliokunnan kokouksiin. Jos on jotain ideoita tai toiveita, niin ota yhteyttä! Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse roope.i.nieminen@student.jyu.fi

Nimetön suunn.malli (17).png
 
Nimetön suunn.malli (33).png

christian kiviranta - Ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaava 

Heipähei! Olen Christian Kiviranta ja tulin Jyväskylään Suomen keskipisteestä Kuopiosta. Tällä hetkellä olen 22- vuotias ja vapaa-ajallani tykkään laajentaa (ympäristö)tietoisuuttani erityisesti kirjoja lukemalla. Lisäksi urheilu kaikissa muodoissaan on lähellä sydäntäni. Toimin seuraavan vuoden ajan kettukansan ympäristö- ja kehitysyhteistyövastaavana, eli vastaan järjestön ekologisista toimintatavoista ja positiivisen ympäristöajattelun olemassaolosta. Jos koet ympäristö- tai maailmanahdistuksesi kasvavan kohtuuttomaksi, niin otathan yhteyttä sähköpostiini christian.es.kiviranta@student.jyu.fi. Mietitään yhdessä, kuinka Fokus voisi osallistua maailmanparannustalkoisiin!

konsta nori - liikuntavastaava

Terve! Olen Konsta ja toimin Fokuksen uutena liikuntavastaavana. Urheilijatyyppinä liikuntaan liittyvät tehtävät tulevat oman harrastamisen mukana. Vastaan erityisesti Fokuksen, Puolueen ja Mephiston yhteisen liikuntavuoron pyörittämisestä ja mahdollisista muista liikuntatapahtumista. Jos sinulla on kysyttävää Fokuksen tai yliopistoliikunnan vuoroista, älä epäröi ottaa yhteyttä! Ehdotuksia, ideoita ja tiukkoja kyssäreitä otan ilomielin vastaan osoitteessa norikonsta@gmail.com.   
 
Yliopiston ulkopuolella pelaan jalkapalloa ja futsalia. Minulta voi kysellä vinkkejä myös esimerkiksi jyväskyläläisten urheiluseurojen löytämiseen. Nähdään kentillä!

Nimetön suunn.malli (20).png
 
Nimetön suunn.malli (19).png

pirita katajamäki - fogue-vastaava

Hei! Olen Pirita, ensimmäisen vuoden yhteiskuntatieteiden opiskelija. Fokuksen toiminnasta kiinnostuin fuksisyksynä, ja vaikkei minulla olekaan aiempaa järjestökokemusta, kuulosti yhdessä tekeminen muiden samanhenkisten ihmisten kanssa juuri omalta jutultani. Minulla on tapana olla monta rautaa tulessa, joten nappasinkin heti toisen järjestöpestin SYY-Jyväskylän hallituksesta ja toimin lisäksi Mitä-verkostossa. Ensi vuodesta ei luulisi tekemistä puuttuvan!

Fokuksessa toimin viestintätiimissä ja muun viestinnän ohella omana vastuualueenani on ainejärjestömme lehden Foguen toimittaminen. Lehdessä pyrin tuomaan esille fokuslaisten erilaista arkea ja yliopiston sekä ainejärjestömme tarjoamia mahdollisuuksia. Mikäli mielessäsi on vuosisadan juttuidea tai olet muuten kiinnostunut kirjoittamaan muulle tai tulevalle kettukansalle, pistä ihmeessä viestiä! Parhaiten allekirjoittaneen tavoittaa sähköpostiosoitteestani pirita.e.katajamaki@student.jyu.fi.

 

anniina vähäkoski - kansainvälisyysvastaava

Hei! Olen Anniina, YFI fuksi ja fokuksen tämän vuoden kv-vastaava. Ainejärjestötoimintaan minut houkutteli mukaan vanhempien opiskelijoiden hehkutus siitä kuinka mahtavaa tämä on. Innolla ollaan siis mukana! Aikani kuluu suurimmaksi osaksi kampuksilla pyöriessä tai kotona hengaillessa, opiskelijabileitä unohtamatta! Tykkään kaljasta ja hyvästä seurasta. 

Tehtäväni on saada kansainvälisiä opiskelijoitamme mukaan kettukansan rientoihin. Jos sinulta löytyy ideoita tai yhteistyöehdotuksia ota yhteyttä! anniina.e.vahakoski@student.jyu.fi

Nimetön suunn.malli (21).png
 
 
Nimetön suunn.malli (22).png

kari suomalainen - innovaatiopäällikkö

Moikka! Olen Kari ja toimin Fokuksen innovaatiopäällikkönä. Pesti on yksi monista uudistuksista tämän vuoden Fokus-toiminnassa, ja sen tavoitteena on aloittaa uudenlaista työelämätaitoja kartuttavaa työryhmä- ja projektitoimintaa. Aluksi luvassa on suunnittelua ja kokeiluja, pysy siis kuulolla! Jos sulta löytyy ideoita siitä, mitä kaikkea Fokus voisi vielä jäsenilleen tarjota taitojen ja osaamisen saralla, ota ihmeessä yhteyttä vaikkapa Facebookissa tai sähköpostilla kari.m.suomalainen(at)student.jyu.fi. Järjestötoiminnan ohessa kerron typeriä vitsejä, runoilen ja opiskelen sosiologiaa. Autiosaarelle ottaisin mukaani aurinkotuolin, uimapatjan ja Freetimen.


Tapahtumatiimi

 

saaga tikkanen

Hei kaikki! Mun nimi on Saaga ja olen sosiaalityön ensimmäisen vuoden opiskelija. Muutin Jyväskylään Helsingistä, mutta alunperin olen kotoisin Lempäälästä. Vapaa-ajallani tykkään pelata salibandya ja talvisin lumilautailen. Matkustan myös melko paljon, sekä Suomen sisällä, että täältä poispäin aina silloin kun opiskelijan rahapussi antaa myöten. 

Päädyin tapahtumatiimiin vähän puolivahingossa, mutta olen tästä super innoissani. Meidän tehtävänä on toimia tapsojen tukena ja apuna, jotta saataisiin järjestettyä mahdollisimman kattava paketti erilaisia tapahtumia Fokuksen jäsenille. 

Muhun voit ottaa yhteyttä oikeastaan ihan missä tahansa asiassa joko Facebookissa tai sähköpostilla: sasotikk@jyu.student.fi

Nimetön suunn.malli (47).png
 
Nimetön suunn.malli (24).png

elina salo

Moikka kaikki! Olen Elina ja opiskelen ensimmäistä vuotta sosiaalityötä täällä Jyväskylässä. Fuksisyksystä lähtien on tullut pyörittyä Fokuksen tapahtumissa hyvin aktiivisesti, mutta nyt olen myös Fokuksen toiminnassa mukana!

Kuulun Fokuksen tapahtumatiimiin, eli järjestämme siis paljon erilaisia tapahtumia. Itse haluaisinkin toteuttaa mahdollisimman paljon tapahtumia, jokaiselle jotain -periaatteella. Tehdään yhdessä tästä hieno vuosi!

Jos jäi kysyttävää, tai tulee mieleen ehdotuksia esimerkiksi tapahtumista, minuun voi rohkeasti olla yhteydessä vaikka Facebookin kautta tai laittamalla sähköpostia: emsalo@student.jyu.fi

amanda ahola

Moikka! Olen Amanda, ensimmäisen vuoden sosiaalityön opiskelija ja kuulun tapahtumatiimiin. Olen siis ensimmäistä kertaa mukana Fokuksen toiminnassa! Lähdin mukaan Fokuksen hallituksen tapahtumatiimiin, koska tapahtumat ja niiden suunnittelu kiinnostavat minua. Koska meitä on runsas joukko järjestelemässä ja suunnittelemassa tapahtumia on erittäin mukavaa olla tässä toiminnassa mukana!

Vapaa-aikaani kuuluu koulutehtävien lisäksi tanssi, salilla käyminen, herkuttelu ja sarjojen ja elokuvien katselu
Jos sinulle tulee jotain kysyttävää tai ehdotuksia, niin voit olla minuun yhteydessä sähköpostilla: amanda.ahola12@gmail.com

Nimetön suunn.malli (23).png
 
Nimetön suunn.malli (25).png

rilla pohjola

Hello! Täällä Rilla, 3. vuoden sosiaalityön opiskelija ja vuoden 2018 tapahtumatiimiläinen. Mut löytää todennäköisesti sitseiltä, yliopiston kirjaston 3. kerroksesta tai notkumasta opiskelijaravintoloissa. Jos  ei löydä, niin mut tavoittaa myös Facebookissa ja sähköpostilla sanpohjo@student.jyu.fi. Tavoitteena olla mukana järjestämässä paljon ja koko kettukansalle mukavia tapahtumia!

 

veera rahikainen

Heippa! Olen Veera, yhteiskuntatieteiden ja filosofian ensimmäisen vuoden opiskelija. Toimin Fokuksen tapahtumatiimissä ja tarkoituksena on auttaa tapahtumavastaavia huikeiden ja monipuolisten tapahtumien järjestämisessä.

Kampuksella pyörimisen lisäksi minut voi useimmiten löytää tutkimasta uusia lenkkipolkuja kera karvaisen nelijalkaisen, yhdessä ollaan kyllä yleensä aina yhtä hukassa. Tämän lisäksi vapaa-aikaani rikastuttavat musiikin kuuntelu ja penkkiurheilu sekä silloin tällöin pyrin ulkoiluttamaan kameraakin. 

Jos sinulla on mikä tahansa idea tai toive tapahtumiin liittyen, niin minuun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla veemrahi@student.jyu.fi tai ihan vaan nykäisemällä hihasta kampuksella tai Fokuksen tapahtumissa. Toivottavasti törmäillään tapahtumissa!

Nimetön suunn.malli (27).png
 
 
Nimetön suunn.malli (26).png

linda typpö

Moikka! Olen Linda ja alunperin kotoisin PK-seudulta eli Pohjois-Karjalasta, Joensuusta. Opiskelen toista vuotta yhteiskuntapolitiikkaa ja olen tänä vuonna ekaa kertaa järjestötoiminnassa mukana. Miut löytää siis Fokuksen tapahtumatiimistä ja myös SYY-Jyväskylän hallituksesta. Vapaa-ajalla tykkään lorvia kirjastolla, käydä korkeakoululiikunnan tunneilla ja hengailla kamujen kanssa. Jos siulle tulee jotain hyviä tapahtumaideoita, niin skriivaa mailii boi osotteeseen lisotypp@student.jyu.fi.


Viestintätiimi

 

ronja vauhkonen

Moikka! Mun nimi on Ronja ja olen jyväskyläläistynyt savolainen mansikkapitäjältä Suonenjoelta. Opiskelen sosiologiaa kolmatta vuotta ja Fokuksen toiminnassa olen mukana nyt toista vuotta.

Tänä vuonna mut löytää viestintätiimistä, eli olen mukana muiden viestintätiimiläisten ja viestintäpäällikön kanssa pitämässä huolta tiedotuksesta, somesta, nettisivuista ja niin edespäin. Alkuvuoden teen viestintähommia ns. etätyönä, sillä olen vaihdossa Yhdysvalloissa, mutta syksyllä palaan taas ihanaan Jyväskylään.

Minuun voi ottaa yhteyttä joko sähköpostilla (ronja.m.vauhkonen@student.jyu.fi) tai sitten viestillä Facebookissa! :)

Nimetön suunn.malli (9).png
 
Nimetön suunn.malli (28).png

janina ranta

Hei! Olen Janina Ranta, toisen vuoden yhteiskuntapolitiikan opiskelija. Viime vuonna toimin Fokuksen ympäristö-ja kehitysyhteistyövastaavana ja tänä vuonna olen osana viestintätiimiä, jonka tehtäviin kuuluu muun muassa monipuolinen tiedottaminen ja Fokuksen somekanavista huolehtiminen.

Olen lähtöisin Seinäjoelta, mutta saanut hyvillä mielin kutsua Jyväskylää kodikseni pian kaksi vuotta. Päiväni täyttyvät muun muassa erilaisesta järjestötoiminnasta, sekä musiikista sen monissa muodoissaan. Rakastan myös lukemista, vaikka sille löytyykin nykyään valitettavan vähän aikaa. Odotan innolla seuraavaa vuotta ihanan kettukansan parissa. Minut tavoittaa sähköpostiosoitteesta: janina.ranta@gmail.com. Älä epäröi ottaa yhteyttä jos mieleesi tulee kysyttävää tai ehdotettavaa!

 

ida loponen

Hei! Olen Ida, yhteiskuntapolitiikan kolmannen vuoden opiskelija ja Fokuksessa tänä vuonna viestintätiimin jäsen. Olen nyt toista vuotta mukana Fokuksen toiminnassa, ja muun järjestötoiminnan sekä opiskelun joukkoon tällainen rooli tiimissä sopii minulle oikein hyvin. Työstän tässä kevätlukukaudella kandia ja syksyllä olisi tarkoitus aloittaa maisterin opinnot, joten opiskeluhommia riittää. Vapaa-aikaani vietän useimmiten lukien, säveltäen sekä sarjojen ja leffojen ylianalysoinnin parissa. Mikäli sinulla on kysyttävää Fokuksen viestintään liittyen tai muuta asiaa, ota ihmeessä yhteyttä joko kasvotusten, Facebookissa tai pistämällä sähköpostia osoitteeseen ida.m.loponen@student.jyu.fi

Nimetön suunn.malli (29).png