Fokuksen Aloituspakkaus

Moi, aloittava opiskelija! Tämä on ainejärjestösi Fokuksen sinulle tarjoama sähköinen aloituspakkaus. Tästä löydät kätevästi keinot pysyä ajan tasalla Fokuksen kuulumisista ja järjestettävistä tapahtumista. Lisätietoa ainejärjestöstä saat nettisivuiltamme http://www.fokusry.net, mistä löydät myös ohjeet jäseneksi liittymiseen.

Sähköpostilistat

Listat ovat keskeinen tiedotustapa ja niitä käyttävät niin opiskelijat, professorit kuin erilaiset järjestötkin. Sähköpostilistalle liittyminen käy vaivatta osoitteessa http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo, klikkaamalla haluamaasi listaa.

Fokus-listan lisäksi suosittelemme Suomen yhteiskunta-alan ylioppilaat ry:n (http://www.yhteiskunta-ala.fi/syy) ’SYY-Jyvaskyla’ sekä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (http://jyy.fi) ’JYY-tiedotus’ -listoja.

Mikäli sinulla on tiedotettavaa kanssaopiskelijoillesi, voit tehdä sen helposti lähettämällä viestin osoitteeseen fokus(at)lists.jyu.fi. Moderoinnin jälkeen asiallinen viestisi saavuttaa muut listalla olijat.

Facebook

Toinen hyvin aktiivinen tiedonkulkualusta on Facebook. Käy tykkäämässä Fokuksen virallisesta sivusta Fokus ry sekä pyydä liittymisoikeus ryhmään Fokuskansa, niin pysyt menossa mukana. Erityisesti liikunnasta kiinnostuneille on lisäksi ryhmä Fokuksen liikunta.

Ainejärjestötilat

Onko päivässäsi vaikkapakahvin mentävä aukko, mutta kaipaat hengailupaikkaa? Opinkiven alakerrassa sijaitseva ainejärjestötilamme on päivällä käytössäsi.kettulogo

Tervetuloa mukaan!
Fokuksen hallitus