Kämppäratsia: Kylässä Kettusilla

Kettuset / Olohuone

Asukkaat: Anna ja Jemo Kettunen
Asunto: 64m2 persoonallinen, omistajansa näköinen kaksio
Alue: Taulumäki

Syksyllä 2012 yhteiskuntapolitiikan opinnot aloittanut Anna on Fokuksen sihteeri ja ruokavastaava. Anna ja hänen miehensä Jemo ovat asuneet kaksiossaan jo kohta kaksi vuotta.

Annan ja Jemon asunto on täynnä hauskoja ja silmäänpistäviä esineitä ja tavaroita, jotka toimivat kokonaisuudessa hyvin. Kaksio erilaisine taideteoksineen, tavattoman monina astioineen ja persoonallisine yksityiskohtineen todella jää vierailijan mieleen. Foguen pyynnöstä Anna Kettunen nosti esille kolme asiaa, jotka erityisesti tekevät asunnosta hänelle kodin.

1. Vanha valokyltti kirpputorilta Lahdesta. ”Pidän siitä, että kotoa löytyy vähän outoja ja yllättäviä juttuja.”

Kettuset / Kyltti

2. Keittiön leveät ikkunalaudat. ”Leveät ikkunalaudat olivat ensimmäinen asia, johon kiinnitin asunnossa huomiota, kun kävimme sitä ensimmäisen kerran katsomassa. Niillä voi myös istuskella.”

Kettuset / Ikkuna

3. Näkymä ulko-ovelta olohuoneeseen. ”Näkymästä tulee hyvä mieli heti kotiin tullessa. Olohuoneen iso pöytä on tärkeä, koska siihen mahtuva myös vieraat.”

Kettuset / Näkymä

Ilmianna oma tai kaverisi kämppä!

Onko oma tai kaverisi kämppä kuin suoraan sisustuslehdestä? Tai boheemi hallitun kaaoksen kehto? Ilmianna kiinnostava kämppä osoitteeseen majuntun -at – student.jyu.fi.

You may also like...