Fogue uudistuu – vastaa kyselyyn!

Fokus ry:n ainejärjestölehti Fogue uudistuu kevään 2013 aikana. Pyydämme siksi teitä rakkaita fokuslaisia vastaamaan lyhyeen kyselyyn ja esittämään toiveitanne ja näkemyksiä siitä, miltä Foguen tulisi jatkossa näyttää.

Vastaa heti muutamaan nopeaan kysymykseen ja osallistu ainejärjestölehden kehittämiseen!

Siirry tästä kyselyyn: http://bit.ly/fogue-kehityskysely-2013

Tule mukaan tekemään uutta Fogueta!

Fogueen kaivataan aiempien vuosien tapaan kirjoittajia, joten jos journalismi tai kirjoittaminen muuten vaan kiinnostaa, ainejärjestölehden toimittamisessa on erinomainen tilaisuus ansaita kokemusta ja kannuksia.

Ilmoittadu nyt mukaan Fogue-tiimiin: http://bit.ly/Fogue-avustajat_2013

Fogue-tiimin vuoden 2013 ensitapaaminen on Cafe Librissä 15.1.2012 klo 16:15. Toivomme mahdollisimman suurta osanottoa. Voit tulla mukaan kuulostelemaan, vaikka et olisikaan aivan varma, haluatko osallistua tekemiseen. Haluamme kuulla juuri sinun mielipiteesi kehityssuunnitelmistamme!

Mukaan kaivataan etenkin uusia aktiiveja!

Kirjoittajien lisäksi tarvitsemme kehitystiimiin mukaan tietysti myös paljon ideoijia ja muita tekijöitä! Haussa on mm. fiilistelykuvaajia, innokkaita visualisteja, sarjakuvapiirtäjiä, kaappikoodareita sekä intohimoisia meemintekijöitä.

Minkälaisia uudistuksia on luvassa?

Ylläoleva kuva antaa maistiaisen Foguen ulkoasu-uudistuksesta. Uuden lisäksi on luvassa myös toinen suuri mullistus, kun Fogue tekee toisen tulemisensa nettilehden muodossa! Jatkossa juttuja julkaistaan siis perinteisten painonumeroiden lisäksi sekä syys- että kevätlukukaudella verkossa.

Tule mukaan tekemään Foguesta ainejärjestön näköistä lehteä!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *