Fokuksen kannanotto YFI-laitoksen koulutusta koskien

YFI-laitos on pyytänyt Fokusta ottamaan kantaa keväällä 2012 julkaistuun opiskelijakannanottoon ”Uuden koulutuskulttuurin huominen”, jonka Lucas Pardo (sosiologia) ja Joachim Kratochvil (valtio-oppi) ovat tehneet. Fokuksen kopot ottivat työn vastaan ja työn tulokset on nyt luettavissa. Uskomme, että kannanotto edustaa hyvin opiskelijoiden kantaa YFI-laitoksen koulutuksellisiin kysymyksiin. Kävimme kahvipöytäkeskusteluja muidenkin opiskelijoiden kanssa niistä ongelmista mitä kukanenkin on kohdannut.

Suosittelemme, että jokainen lukisi kannanoton, koska se sisältää tärkeitä seikkoja, joiden kehitystä voi jokainen seurata nyt kun syyslukukausi taas alkaa. Me opiskelijat voimme vaikuttaa saatavaamme koulutuksen laatuun, mutta se vaati myös sen, että olemme perillä koulutuksen suuremmista suuntaviivoista.

Kannanoton voi lukea nyt tästä, ja löytyy jatkossa Arkisto -linkin alta.

Fokuksen hallitus ottaa mielellään vastaan kommentteja kannanottoon liittyen. Sikäli jos jokin asia on mielestäsi kannanotossa pielessä, vaatisi jotain tarkennusta tai jokin asia on tyystin unohtunut, niin kommentoi asiaa a) joko tänne nettisivuille, b) lähetä jollekin kopoista sähköpostia tai c) pidä keskustelua yllä irkissä, facebookissa, kahvilassa tai vaikka siellä huurteisen äärellä.

Antoisaa elokuuta kaikille. Nähdään syyskuussa!

Fokus ry / Hallitus 2012

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *