Tärkeää!

Opintojaksojen osien suoritukset

 

Koska YFIn opiskelijoiden ja opettajien keskuudessa on ollut epätietoisuutta 5 op opintojaksojen osien suorittamisen aikatauluista, kaikki kuluvana lukuvuonna 2011-2012 kesken jääneet suoritukset siirretään seuraavalle lukuvuodelle 2012-2013, jonka aikana ne on suoritettava loppuun. Tämä koskee perus-, aine- ja syventäviä opintoja. Opintojaksojen osien suoritukset säilyvät joka tapauksessa Korpin arkistoissa ja sieltä ne siirretään kesken olevien suoritusten osalta seuraavan lukuvuoden opintojaksojen lomakkeille, josta sitten kokonaissuoritus siirtyy rekisteriin kun kaikki vaadittavat osiot on suoritettu.

 

Lukuvuoden 2012-2013 opetusohjelmaa valmistellaan parhaillaan ja ensi lukuvuonna koko 5 op opintojakso tulee suorittaa lukuvuoden kuluessa TAI opettajan määräämässä lyhyemmässä ajassa. Tämä tieto tullaan lisäämään Korppiin opintojakson kohdalle sekä verkkosivuille.

 

Huomatkaa opintotukea varten, että opintopisteet saa rekisteriin vasta kun opintojakson kaikki vaaditut osiot on suoritettu.

You may also like...

2 Responses

  1. Antti S kirjoitti:

    Oikeus voitti! … ainakin joksikin aikaa. Kannatti tehdä kannanotto.
    Todella ihmeellistä, että tuosta osasuoriterekisteristä ollaan luopumassa.

  2. Antti S kirjoitti:

    … tai siis osasuoriterekisterissä ”vanhassa muodossa” ollaan luopumassa… bla bla bla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *